Mobile Entertainment
Op een Hoger niveau

Onze Diensten

Mobiel Adverteren

Level23 heeft contracten met alle grote advertentienetwerken. Hierdoor kunnen wij uw product promoten op netwerken die gespecialiseerd zijn in bepaalde landen, markten of specifieke doelgroepen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we goed inschatten waar en hoe we moeten adverteren om een optimale conversie-ratio te bereiken.

Content Distributie

Dankzij ons eigen team van ontwikkelaars kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden. Bovendien hebben we de beschikking over diverse soorten digitale content die geoptimaliseerd zijn voor bijna alle mobiele apparaten. Inclusief oudere generatie (feature-) phones!

Mobiele Betalingen

Diverse betaalmethodes zijn geïmplementeerd voor Mobile Content Billing en Premium SMS, maar ook voor Premium IVR, online bank betalingen en credit card betalingen. Per regio kunnen we een specifieke oplossing aanbieden met lage integratiekosten, hoge conversie en hoge uitbetalingen.

White Labels

De producten van Level23 zijn gebundeld tot een totaalpakket met hoge kwaliteit content. Alle processen van adverteren tot betaling zitten hierin verwerkt. Je kunt deze producten aanpassen of gebruik maken van de door ons ontwikkelde thema's.

Mobile Entertainment

Quizzes
Games
Ringtones
Webcam
Video
Pranks
En meer

Onze kracht in Mobile Entertainment

  • Active in more than 20 countries!
  • We handelen eenvouding grote hoeveelheden verkeer af!
  • Alle inhoud is geoptimaliseerd en vertaald voor de aangesloten landen.
  • Volledige responsive HTML5 web apps
  • Onze producten werken op alle toestellen inclusief feature phones.

Over Level23

Level23 Innoveert

De mobiele wereld is een snel veranderende industrie, waardoor stilzitten geen optie is. Daarom realiseert Level23 continu nieuwe concepten. Onze eenvoudige bedrijfsstructuur maakt het mogelijk om direct in te springen op kansen in de markt. Daarnaast zijn we voortdurend op zoek naar de nieuwste technieken om de kwaliteit te optimaliseren.

Level23 Converteert

Door jarenlange ervaring in de mobiele markt hebben we een optimale conversie en één van de hoogste ARPU's in de markt bereikt. Toch blijven we altijd tweaken, gegevens analyseren en producten optimaliseren om de best mogelijke resultaten te krijgen.

Level23 Groeit

Met een relatief klein team heeft Level23 een stevige positie in de markt weten in te nemen. Desondanks zijn we nog steeds enorm gemotiveerd om verder te groeien, nieuwe markten te ontdekken, meer bezoekers te verwerken en net zo betrouwbaar als altijd te blijven!

Profiteer van ons

Ben je een Uitgever, Affiliate Netwerk, CPA Netwerk, Advertisement Agency, Gateway Provider of Marketing Agency? Wil je dat wij jullie verkeer converteren? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Neem contact op!

Contact Level23

Kan je deze tekst niet lezen? Klik hier om een ​​nieuwe validatie code te genereren!
🔿 Verstuur Bericht

Level23 B.V.

  • Ceresweg 38
  • 8938 BG Leeuwarden
  • Nederland
  • 📞+31 (0)58 294 87 87
  • info@level23.nl