website.skiptocontent

Level23 maakt
web applicaties
voor een
wereldwijde mobiele markt

Vacatures

Wij zijn volop in ontwikkeling en altijd op zoek naar nieuw talent. Wil jij werken met uitzicht over de weilanden, ben je graag bezig met nieuwe technieken en niet bang om te innoveren? Kom ons dan versterken met jouw skills. Kan je ons ook nog verslaan met Mario Kart of tafelvoetbal, dan zijn wij zeker een match!

Code icon

Enthousiaste Online Marketeer

Wil jij je carrière beginnen in online marketing bij een internationaal bedrijf? Heb jij een sterk analytisch vermogen, ben je commercieel en bezit je een flinke dosis zelfvertrouwen?

Over ons

Wij houden ons bezig met mobiele entertainment producten en affiliate marketing. Met ons team van 25 man werken we nauw samen met bedrijven verspreid over de hele wereld en verwerken we dagelijks miljoenen bezoekers.

Wat we doen

Wij houden ons bezig met het ontwikkelen van innovatieve en gebruikersvriendelijke webapplicaties voor een wereldwijde (mobiele) markt. Samen met onze commerciële partners werken we onder andere aan monitoring software, affiliate dashboards en commerciële websites.

Affiliate platforms

Met onze PHP- en JavaScript developers knopen wij moeiteloos onze in-house algorithmes en API's aan simpel te gebruiken dashboards.

Monitoring software

Om onze commerciële partners optimaal inzicht te geven in de diverse processen en statistieken bouwen we geavanceerde monitoring tools.

Landings pagina's

Voor onze affiliates is conversie belangrijk. Daarom bouwen wij doeltreffende landingspagina's voor een optimaal commercieel resultaat.

Foto exterieur Ceresweg 23

Contact